İndirimli Su Alabileceğiniz Uygulamalar

  


Günümüzde artan enflasyon ve maliyetler nedeniyle pek çok alanda yüksek zamlar meydana geliyor. Son zamanlardaki zamlardan su fiyatları da ciddi şekilde etkilendi. Son bir yılda pek çok su markası %50’den fazla zam yaptı. Pek çok uygulama ise kullanıcılarına farklı kampanyalar yaparak su fiyatlarında ciddi indirimler sunuyor. 

Aşağıdaki listede indirimli su alabileceğiniz uygulamaları paylaştım,

BİSU Uygulaması

BİSU uygulaması ile pek çok su markasının kampanyalarına erişebilirsiniz. Uygulamada piyasada bulunan su markalarının neredeyse tamamı yer almaktadır. BİSU uygulamasına ilk olarak kaydolduğunuzda su fiyatının %50’si oranına indirimli olarak alabilirsiniz. Bu indirime ek olarak çoklu damacana alanlar için indirimler söz konusudur. 1

BİSU uygulaması CEPTETEB müşterilerine özel olarak aylık 80,3 aylık 240 TL su indirimi sunuyor. İlk kez CEPTETEB müşterisi olanlara özel olarak bu indirim uygulanmaktadır. BİSU, bu kampanyalarla indirimli su alabileceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor.

Hepsiburada - Hepsiexpress Uygulaması

Hepsiburada yeni bir hızlı market uygulaması geliştirerek müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Hepsiexpress market ve su alışverişi yapabileceğiniz önemli bir uygulama haline geldi. Pek çok su markası da Hepsiexpress içerisine dâhil olarak sipariş almaktadır. Hepsiexpress üzerinden şu siparişleriniz için 10-8-6 indirimleri bulunmaktadır.

Hepsiexpress bu kampanyasıyla indirimli su alabileceğiniz uygulamalar arasında yer alır. Uygulamadan ilk şu siparişinize 10, ikinci siparişinize 8 ve üçüncü siparişinize 6 TL indirim uygulanır.

Vodafone Yanımda Uygulaması

Vodafone Yanımda indirimli su alabileceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor. Hayat su markasını kullanan Vodafone aboneleri %25 oranında indirim kazanıyor. Uygulamayı indirip kampanyaya katılabilirsiniz. 

Getir Uygulaması

Getir şirketi pek çok alanda hizmet vermeye başlayan ve gittikçe geniş ağa sahip olan bir kuruluş haline gelmiştir. Getirsu bazı su markalarını içerisine dâhil eden indirimli su alabileceğiniz uygulamalar arasında yer alır. Su markaları bulunduğunuz bölgeye göre değişmektedir.

Getirsu üzerinden vereceğiniz ilk siparişe özel 10 TL indirim bulunmaktadır. Bununla birlikte uygulama üzerinden farklı zamanlarda kampanyalar da olmaktadır. 

Su İste Uygulaması

Su İste Uygulaması farklı su firmalarını bünyesinde barındıran ve farklı fırsatlar sunan bir uygulamadır. Bu uygulama ile 60 TL ve üzeri su siparişinize 30 TL tutarında indirim uygulanmaktadır. Uygulama üzerinden alacağınız suyu Gel Al ile daha indirimli fiyata kendiniz gidip bayiden de alabilirsiniz. Bununla birlikte toptan su siparişlerinizde Su İste’de indirim fırsatları bulunmaktadır. 

Görsel Pixabay

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال