Paladyum Hesabı Hangi Bankada Açılır?

 


Paladyum hesabı pek insan tarafından bilinmez. Paladyum hesabının olayı yatırımdır. Paladyum hesabı bazı bankalardan açılabilir.

Paladyum hesabı bankalardan açılabilen yatırım hesaplarının bir çeşididir. Son yıllarda paladyum yatırımcısını giderek arttırmaya başlamıştır. Paladyum hesap açılarak bir değer oluşturur. Gerçekten kıymetli metallere yatırım yapılabilen bankalar üzerinden bu hesap açılır ve bunun üzerinden işler. Peki paladyum hesabı daha detaylıca nedir?

Paladyum Hesabı Nedir?

Paladyum hesabı nedir sorusu detaylıca; yatırımdır. Artık yatırım dendiğinde aklımıza sadece döviz ya da hisse senetleri gelmiyor. Yatırım için bir çok farklı hesap açmak mümkün olabilir. Genelde çok bilindik yatırım hesapları kullanılırken nadir bilinen fakat çok kazandıran paladyum hesabı gibi hesapları artık edinebilmekteyiz.

Paladyum hesabı son dönemde popülerleşmeye başlamıştır. Gümüş, altın hesabı gibi emtia fiyatları üzerine kurulur. Hesap açtığınızda paladyum değer kazandıkça siz de kar edersiniz. Paladyum hesabı açtıran bir banka müşterisi iseniz paranızı döviz veya Türk Lirası olarak alabilirsiniz. Yine aynı şekilde döviz veya Türk lirası ile de işlem yapabilir ve yatırım gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer daha önce altın hesabı kullandıysanız veya buna benzer gümüş hesabı açtıysanız yenilikçi kişiliğiniz ile  paladyum hesabında da asla zorlanmayacaksınız. Peki paladyum hesabı güvenli mi?

Paladyum Hesabı Güvenli Mi?

Nasıl ki altın ve gümüş hesapları devlet güvencesi altındaki yatırım hesapları ise paladyum hesabı da devlet güvencesi altındaki bir yatırım hesabıdır. Devlet tarafından belirli bankaların müşterilerine güvence açısından  Tasarruf Mevduatı Katılım fonu sunulur. Bu fon 250.000 TL'ye kadar ulaşır.

Bu hesapta paladyum saflığı bin olarak belirlenmiştir. Yine paladyum hesabının en büyük özelliği ve kullanılma amacı az önce de bahsettiğimiz gibi bu metal değer kazandıkça hesabın kar elde edecek olmasıdır. Doğada çok ender bulunan kıymetli bir maden olması nedeni ile paladyum hesabı size yüksek getiriler sunabilir. Peki güven konusunda da bilgilendiğimize göre paladyum hesabı nasıl açılır?

Paladyum Hesabı Nasıl Açılır?

Paladyum hesabı açmak için öncelikle bu işlemi hangi bankalardan yapabileceğimizi öğrenmeliyiz. Paladyum hesabı hizmetini sunan bir bankada normal hesap açılmalıdır. Daha sonra ise banka veya bankaların internet bankacılığı üzerinden paladyum hesabını aktif edebilirsiniz.

Paladyum hesabınızı açtıktan sonra aynı altın gibi gram halinde paladyum alabilirsiniz. Peki bu paladyum alımlarında minimum ücret sınırı kaç? Paladyum alımlarında ücret sınırı bulunmamaktadır. Bu nedenle en düşük fiyatlarda bile paladyum alabilirsiniz. Nasıl paladyum hesabı açılacağını da öğrendiğimize göre sıradaki sorumuz; paladyum hesabı hangi bankalardan açılabilir?

Paladyum Hesabı Hangi Bankalardan Açılabilir?

Paladyum hesabı şu bankalar üzerinden açılabilir:

  • İş Bankası,
  • Akbank,
  • Emlak Katılım Bankası,
  • Kuveyt Türk,
  • Türkiye Finans Katılım Bankası

İş Bankası'nda Paladyum Hesabı Nasıl Açılır?

İş bankası kullananlar  TradeMaster International ile paladyum alıp satabilirler. Eğer İş Bankası üzerinden paladyum hesabı açıp kullanmak isteyen bir banka müşterisi iseniz öncelikle iş yatırım hesabı açmanız gerekmektedir. İş yatırım hesabınız alındığı zaman artık paladyum hesabına geçiş yapabileceksiniz.

Emlak Katılım ile Paladyum Hesabı Nasıl Açılır?

Tasarruflarınızı paladyum üzerinden yapmak istiyor iseniz alım satım işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz bir diğer banka da Emlak Katılım'dır.

Emlak Katılım Bankası sizlere %100 oranındaki saflıkta olan paladyum alıp satabilmeniz hizmetini sunuyor. Emlak Katılım Bankası için paladyum hesabı açmak isterseniz ister banka şubesi, ister internet bankacılığı, ister telefon bankacılığı, isterseniz de mobil bankacılık ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kuveyt Türk Katılım ile Paladyum Hesabı Nasıl Açılır?

Eğer Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterisi iseniz paladyum hesabı alım satımlarınızda hem Türk lirası hem euro hem de dolar kullanabilme fırsatınız olacaktır.

Bu banka da %100 saflıkta paladyum alım satım fırsatı sunar. Bankanın paladyum hesabında alım satım için alt limiti 1 TL'dir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası için paladyum hesabı açmak isterseniz ister banka şubesi, ister internet bankacılığı, ister telefon bankacılığı, isterseniz de mobil bankacılık ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası ile Paladyum Hesabı Nasıl Açılır?

Bu banka ile yatırım yapmak da bayağı avantajlı olacaktır. Çünkü Türkiye Finans Katılım Bankası sizlere FX Target adlı bir uygulama sunar. FX Target uygulaması sayesinde diğer bankalara kıyasla çok daha uygun fiyatlara alım satım yapabilirsiniz. Bu sayede Türkiye Finans Katılım Bankası diğer bankaların önüne paladyum hesabı konusunda geçmiş denebilir.

Scott Webb adlı kişinin Pexels'daki fotoğrafı


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال