Power 90 (P90) Maceramı Tekrar Başlatıyorum

Görsel Pixabay Sanatçısı Steve Buissinne 

Merhaba temettü emeklisi olasıcalar, 

Kilom iyice artmaya başladı, halk diliyle götü göbeği iyice saldım ve yakın gelecekte daha fazla kilo alıp metabolik sendroma yakalanmaktan korkuyorum. Yaklaşık 3 - 4 yıl önce evde kendi kendime kilo vermeme yardımcı olacak bir program olduğunu keşfedip üç hafta uygulamıştım, sonrasında anne evine dönüş ve diyetin bozulması ile P90'a başlamak için tekrar fırsatım olmadı. 

Öncelikle bilmeyenler için Power 90 ya da kısaltması ile P90'ın ne olduğunu açıklayayım. Gün içerisinde yaklaşık 30 dakika egzersiz yaptırarak 90 gün içerisinde inanılmaz şekilde vücudunuzu fit hale getirebileceğini iddia eden bir DVD seti. Hani 90'lı yıllarda sabahları jimnastik programları olurdu, aynen onlar gibi tasarlanmış ama ek olarak iki adet haltere ya da egzersiz lastiğine ihtiyacınız var.

Power 90 Hikayem

Power 90'ı keşfetmeden önce rutin hayatımda egzersiz yapmak yoktu, keşfettikten sonraki üç yıl içinde de olmadı. Ara sıra yürüyüşe çıkan standart yurdum insanıyım ama günden güne göbeğim büyümeye devam edince tekrar başlama kararı aldım. Fit olabilmek için içimde derin bir arzu var, bakalım hedefime ulaşabilecek miyim?

Programın başlangıcında boy, kilo, bel çevresi ölçümü ve vücut yağ yüzdesinin hesaplanması önerilse de yüzleşmek istemediğim için yapmadım, daha doğrusu yapamadım. 19.06.2022 tarihinde programa tekrar başladım, genel olarak, ilk günümden oldukça memnunum. Bugün sculpt 1 - 2 egzersizini tamamladım, vücudumda hafiften bir ağrı bulunsa da yarın gün içerisinde daha fazla olacağına eminim. 

Sağlığınızı kontrol altına almak için bir başlangıç ​​noktası arıyorsanız ve çok fazla zamanınız veya egzersiz yapma isteğiniz yoksa, üreticinin internet sitesindeki Power 90 sonuçlarına bir göz atın ya da 90 gün sonra hakkında yazacağım heyyorlamayı okuyun.

Şimdilik kalın sağlıcakla. 

--------------------- GÜNCELLEMELER ---------------------


  • 1. hafta güncellemesi, 26.06.2022: Hafta içi işlerim sebebi ile atladığım programlar oldu, bu hafta sonu ilgili egzersizleri tamamlayıp hatta iki gün de öne geçtim (yedinci gün dinlenme günü olmasına rağmen egzersize devam ettim.). Toplam yapılan egzersiz sayısı 8 oldu. Genel olarak ilk bir kaç gün yaşadığım ağrı dışında sıkıntı olmadı, biraz da psikolojik olsa gerek biceps ve triceps kaslarımı şişmiş gibi hissediyorum. :)


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال